Nahajate se tukaj

Certifikat Odlično srednje, malo ali mikro podjetje

Certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z družbo za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija, s katerim se zagotavlja primerna kredibilnost prejemnika certifikata tako v domačem kot mednarodnem poslovnem okolju.

Gospodarska zbornica Slovenije želi s tem izpostaviti zaupanja vredna, kredibilna podjetja z dobrimi poslovnimi navadami in tako zmanjšati poslovna tveganja, tako za podjetja, kot za kupce, partnerje in stranke. Srednja in mala podjetja, ki izpolnjujejo zahtevane kriterije, pridobijo certifikat Excellent SME Slovenija.

Pred kratkim je certifikat bonitetne odličnosti prejelo tudi naše podjetje, s katerim potrjujemo našo ustreznost poslovanja, visoko plačilno moralo in dobre finančne rezultate.

Ob tem bi se radi zahvalili našim podizvajalcem, poslovnim partnerjem predvsem pa našim strankam, ki z nami vztrajajo že vrsto let ter tako prispevajo k grajenju boljše prihodnosti.